Maxilia handdoeken laten een frisse indruk achter

Met Maxilia handdoeken is jouw bedrijfsnaam voor iedereen zichtbaar. Of het nu komt doordat er een handdoek op een drukbezocht strand ligt, in de sportschool ineens jouw logo opduikt of een toiletbezoekje eindigt met jouw bedrijfsnaam in handen, met handdoeken bedrukken bereik je snel een grote doelgroep om jouw bedrijfsnaam overal in herinnering te brengen.

 

handdoeken bedrukken

 

Zijn Maxilia handdoeken allemaal hetzelfde?

Bij Maxilia weten ze dat variatie en diversiteit de sleutel tot succes zijn. Dus laat je handdoeken bedrukken, dan kun je zelf nog een heleboel kiezen. Maxilia handdoeken zijn er in verschillende formaten, diverse kleuren en je kunt ook zelf kiezen hoe je hem bedrukt wilt hebben. Wil je een leuk pakketje maken of vind je een handdoek juist net niet helemaal het goede? Dan kun je ook washandjes, zweetbandjes en zelfs badjassen laten bedrukken. Alles is mogelijk.

 

Waar kan ik uit kiezen met Maxilia handdoeken?

Maxilia handdoeken hebben één ding gemeen: ze passen bij jouw wensen. Want Maxilia vindt het belangrijk dat jij tevreden bent en precies in huis hebt dat je zoekt. Dus je kunt zelf het formaat kiezen: een enorm strandlaken bijvoorbeeld, of een handdoek die handig is tijdens het fitnessen. Natuurlijk zijn er ook gastendoekjes om in het toilet te hangen. Daarnaast kun je kiezen of je de boodschap wilt laten borduren in de handdoek, je kunt kiezen voor bedrukken, maar je kunt ook de handdoek fullcolour laten printen. Wauw! Dan spat de boodschap er pas echt vanaf! Het materiaal is ook nog variabel. Je kunt zelf bepalen hoeveel gram materiaal er per vierkante meter verwerkt moet zijn. Je krijgt altijd perfecte kwaliteit geleverd, maar voor het luxe-gevoel maakt het natuurlijk wel uit hoe dik de handdoek is. Voor de kleur maakt het dan weer niets uit, die kun je altijd kiezen zodat hij past bij jouw bedrijf en de gekozen bedrukking.

 

Welke oplage Maxilia handdoeken?

Je kunt zelf kiezen in welke oplage je de handdoeken wilt bestellen. Al vanaf tien stuks zijn ze leverbaar, maar 250 stuks is bijvoorbeeld ook geen probleem. Afhankelijk van jouw wensen kan de oplage aangepast worden naar precies het goede aantal. Zodat je iedereen blij kunt maken met Maxilia handdoeken met jouw logo erop.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *