Overwinteren in Spanje?

Je bent al een tijd opzoek naar een mooie plek in Spanje om deze winter te verblijven? Je weet zover nog niet waar je precies wilt verblijven, maar één ding is zeker: je wilt een prettige accommodatie op een goed gelegen locatie. Spanje kent jaarlijks veel overwinteraars en mensen die voor langere tijd verblijven. Veel mensen verblijven in Zuid-Spanje of aan de Costa Blanca. Wij zijn voorstander van de Costa Blanca!

Waarom overwinteren aan de Costa Blanca?

De Costa Blanca kent veel schoonheden en prachtige plekken. Zo zijn er veel stranden waar je van het zonnetje kunt genieten. Of kleine dorpjes en stadje waar je een hapje kunt eten of drinken. Ook kun je met de auto prachtige routes langs de kust rijden of het binnenland in trekken en uitkijken over sinaasappelvelden of olijfbomen. De kleine boerderijen en uitgestrekte velden (in gebergtes) geven je het echte Spaanse gevoel en maken een mooie overwinterlocatie van de Costa Blanca. Één van de belangrijkste punten om te overwinteren aan de Costa Blanca is omdat Benitachell een dorp aan de Costa Blanca is.

Overwinteren in Benitachell

Benitachell is een prachtig authentiek dorp gelegen tegen de Cumbre del Sol (Berg van de Zon). De naam zegt het al. Het zonnetje schijnt hier (ook in de winter) vaak en veel. Hierdoor is Benitachell dus een goede locatie om te overwinteren in Spanje. De accommodaties op BenitachellVakanties zijn allemaal in eigen beheer en hierdoor staan we garant voor een goede kwaliteit en uitrusting van onze accommodaties.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *