Vliegen vanaf Eindhoven Airport

eindhoven airport

In Nederland zijn er meerdere luchthavens waar vanaf gevlogen kan worden door particulieren. De bekendste is natuurlijk Schiphol Airport, vlak bij Amsterdam. Toch wint het vliegveld in Eindhoven, Eindhoven Airport steeds meer publiek. Het aantal reizigers dat via Eindhoven vliegt neemt ieder jaar weer toe. Vliegen vanaf Eindhoven Airport brengt uiteraard ook een aantal voordelen met zich mee.

Goedkope vliegmaatschappijen

Vanaf Eindhoven Airport kun je vliegen met verschillende vliegmaatschappijen. Een voordeel hier van is dat er twee grote voordelige maatschappijen vliegen vanaf Eindhoven. Dit zijn Ryanair en transavia. Je zult zien als je een vliegticket boekt bij een van die aanbieders dat er vaak wordt aangeboden om vanaf Eindhoven te vliegen.

Bereikbaarheid Eindhoven

Eindhoven is ook nog eens zeer goed bereikbaar. Je kunt hier namelijk gemakkelijk met het openbaar vervoer naar toe. Maar ook met de auto is het geen probleem om naar Eindhoven te komen. De wegen rondom het vliegveld zijn relatief een stuk rustiger dan de wegen rondom Schiphol.

Parkeren bij Eindhoven Airport

Je auto parkeren bij Eindhoven Airport is geen enkel probleem. Er zijn namelijk veel bedrijven in de omgeving die gespecialiseerd zijn in Eindhoven Airport parkeren. Je parkeert hier de auto, daarna word je door de shuttle service gratis naar het vliegveld gebracht, ideaal dus.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *