Beste backpack

Binnenkort van plan om met vrienden door Zuid-Amerika te gaan backpacken? Opzoek naar een goede, stevige backpack die jij mee kan nemen naar dit prachtige avontuur? Voor zo een avontuur heb je natuurlijk een stevige backpack nodig, waarin je al jouw spullen kan zetten.

Met dit artikel hopen wij je te helpen met het maken van een goede keus. In dit artikel worden de attributen van verschillende backpacks uitgewerkt. Zoals het aantal vakken, gewicht en natuurlijk hoeveel gewicht erin kan.

Na het lezen van dit artikel heb je zo een backpack gevonden en kan jouw avontuur beginnen.

Een backpack geschikt voor elk avontuur

Waarom een backpack in plaats van een normale koffer bij het backpacken?

Geschikt voor iedere activiteit

Tijdens het hiken heb je altijd schone kleren bij de hand.

Compressiebanden in de tas

Je kleding blijft zo veel netter 

FSuper flexibel

Het reisen wordt makkelijker gemaakt

Super Handig

Een rugzak is makkelijker te dragen en ook mee te nemen

Genoeg redenen dus om een backpack te kopen, maar waar moet je op letten bij het kopen van een backpack?

Nomad Batura backpack 55 liter

Het leuke van de Batura backpack is dat je hem kan regelen op basis van jouw lengte, zo heb je na het backpacken geen last van je rug, schouder of heupen. Voor de mensen die extra steun nodig hebben heeft deze tas een borstbandje die je zowel horizontaal als verticaal kan stellen.

Nomad Batura 55L

De backpack is in verschillende formaten te verkrijgen waarvan de 55L het kleinste formaat is. Met een handige voor vak kun jij makkelijk tijdens het backpacken zoeken naar spullen, zoals je lunch bijvoorbeeld of je camera om het mooie uitzicht vast te leggen. Daarnaast bied de backpack ook de mogelijkheid om de onderkant van de tas te scheiden met de rest van de tas. Of zelfs tot een gemaakt worden voor meer ruimte. Daarnaast heeft de hoed van de tas ook een vak met rits waarin je kleine spulletjes kwijt kan.

Regen of geen regen

De Batura is de perfect backpack voor mensen die graag de wereld willen rondreizen, voor lange afstanden over het water is deze tas de perfecte uitkomst. De tas heeft een mogelijkheid om gebruikt voor het gebruiken van waterzakken en heeft daarnaast ook kleinere vakjes aan beide zijkanten van de tas, geschikt voor waterflessen. En als klap op de vuurpijl komt de tas ook met een gratis regenhoes, zo kun je ook tijdens de regen genieten van jouw backpack avontuur.

Specificaties

✓ Verplaatsbaar
✓ 2 warmtestanden
✓ Realistische vuursimulatie

Voordelen
+  Past goed bij elke ruimte
+  Energiebesparend

Nadelen
 De tas kan makkelijk meegenomen worden

Nomad Batura 70 liter backpack

Met een verstelbare rug systeem is de Batura een erg handige backpack, het rug systeem kan gesteld worden op jouw lengte. Daarnaast bied de tas ook extra steun met een verstelbare compressiebanden. Door deze banden goed te stellen kun je de tas dicht tegen je rug aan dragen, om zo meer balans te hebben.

Handig hoofdvak

De Batura backpack is te verkrijgen in verschillende groottes. Wat het gebruik van deze tas aangenamer maakt is de voorlader, hiermee voorkom je dat je eindeloos in je tas zit te graaien om iets te vinden.

Het hoofdvak van deze backpack geeft hem een goede indeling, hierdoor wordt het gemakkelijker voor jou om hem te gebruiken. In de backpack bevinden zich ook compressiebanden die al jouw spullen op een plek houden.

De onderkant van de tas wordt met een rits gescheiden van de rest van de tas, hier kun jij je belangrijke stukken in stoppen, zonder daar lang naar te hoeven zoeken. Er zit ook een rits in de hoed van de tas waar jij kleine spulletjes in kwijt kan, zoals medicijnen.

Waarom de Nomad Batura?

De Nomad Batura is gemakkelijk te verstellen en biedt toegankelijkheid vanaf het hoofdvak tot de voorkant. In de tas zijn er compressiebandjes die ervoor zorgen dat je spullen, ongeacht hoe hobbelig de reis ook mag zijn, op hun plaats blijven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de risten met een slotje vast te zetten. En zijn er vakjes voor je drinkflessen aan de zijkanten van de backpack.

Specificaties

✓ Verstelbaar rugsysteem
✓ Verstelbare compressiebanden 

Voordelen
+  Handig te verstellen waardoor je goed balans kan houden tijdens het hiken

Nadelen
 Makkelijk te stelen

 

Beefree 70 Liter nylon Backpack

Wist jij dat Nylon 50% sterker en 30% lichter is dan polyester? Daarom is de Beefree 70liter backpack uitermate geschikt voor backpacken. Deze tas heeft een zacht, comfortabel en ventilerend draagsysteem. Door dit systeem wordt het gewicht van de tas even redelijk verdeeld over je rug, heupen en schouders.

Handige vakjes

Wat deze tas nog handiger maakt is het afgesloten vakje waar jij je schoenen of vuile was in kunt doen. Daarnaast heeft de tas ook verschillende kleine vakjes waarin jij allerlei spullen in kunt zetten. Die zich bevinden aan zijkant, heupband en bovenzijde van de backpack. De vakjes zijn allemaal met ritsen te sluiten en is de Beefree nylon backpack heel makkelijk om schoon te maken.

Waarom Beefree nylon backpack?

De Beefree nylon 70l backpack heeft een ruim hoofdcompartiment waarin jij al je spullen kwijt kunt. Daarnaast heeft de tas een aparte afgesloten ruimte voor vuile was of schoenen. Je kunt hierin ook je paspoort en andere belangrijke stukken in verbergen. De tas is licht in gewicht en van oersterke materiaal namelijk nylon 400D anti-scheur. En bij aanschaf van deze backpack krijg je ook een regenhoes gratis! Zo kan jij ten alle tijden ongeacht het weer genieten van jouw backpack avontuur.

Specificaties

✓ Ventilerend rugsysteem
✓ Zacht en comfortabel

Voordelen
+   De tas is  gemaakt van Nylon  en dus 50% sterker en 30% lichter is dan polyester

Nadelen
 Niet zo makkelijk mee te nemen als een trolley

 

Beefree 55 Liter nylon Backpack

Ben jij ready voor je eerste backpack avontuur? Maar nog geen geschikte backpack gevonden? Het zoeken is nu voorbij, met de Beefree 55l nylon backpack ben je klaar voor je avontuur. Deze nylon backpack is 50% sterker en 30% lichter dan de veelgebruikte polyester tassen.

De Beefree 55 liter

Deze tas heeft een comfortabele, zachte en ventilerende draag systeem met verstelbare bandjes die ervoor zorgen dat het gewicht van de tas verdeeld wordt. Voor de mensen die geen vaste woonruimte hebben of mensen die altijd met hun gympen lopen heeft de tas een speciaal vak waarin jij of je vuile was of schoenen in kunt doen. Daarnaast heeft de tas ook verschillende vakjes om je telefoon, fototoestel of andere spullen in te zetten. Alle vakjes van de Beefree tas zijn met riten af te sluiten. De tas is ook makkelijk schoon te maken, zo loop je niet langer dan nodig met een vuile tas.

Indeling

Waarom zou jij de Beefree 55l backpack moeten aanschaffen? De tas is licht in gewicht, met een gewicht van maar 1.1kg en gemaakt van een heel sterk materiaal namelijk nylon 400D antischeur en heeft een capaciteit van 55 liter. De tas is erg makkelijk schoon te maken en schimmelbestendig. Niet te vergeten dat je bij aanschaf van deze tas een gratis regenhoes krijgt!

Specificaties

✓ Ventilerend rugsysteem
✓ Zacht en comfortabel

Voordelen
+   De tas is  gemaakt van Nylon  en dus 50% sterker en 30% lichter is dan polyester

Nadelen
 Niet zo makkelijk mee te nemen als een trolley

Een geschikte backpack voor iedereen!

Er zijn ook backpack die met een speciaal TSA slot komen, je kunt deze ook apart kopen

Conclusie

Ben jij van plan een backpack te kopen, dan zul jij op het volgende moeten letten.

De kwaliteit, het is niet de bedoeling dat je voor elke backpack trip een nieuw tas gaat aanschaffen, let goed op het materiaal waarvan de tas gemaakt is. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld de ritsen van de tas plotseling stuk gaan en je belangrijke spullen verliest.

Draaggemak, loop met de backpack in de winkel alvorens je hem koopt, kun je gelijk zien als die prettig zit of niet. Test ook gelijk als je de banden kunt stellen of niet.

Let ook op het gewicht van de backpack, dit mag niet meer dan 20-25% zijn van je lichaamsgewicht.

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn, vergelijk eerst de prijzen voordat je een backpack aanschaft.

Sommige backpacks worden met regenhoezen verkocht, en weer andere niet. Daarnaast zijn er ook backpacks met slotjes te verkrijgen, zodat je de ritsen kunt afsluiten.

 

Extra informatie

Locks

Wil je de risico op gestolen spullen verminderen? Zorg dan ervoor dat je een backpack aanschaft met een lock. Deze kun je ook zelf aanschaffen en een leuke code voor bedenken zodat niemand in je backpack kan.

Speciaal voor de vrouw

Ook voor vrouwen zijn er speciale backpacks ontworpen, deze zijn te herkennen aan de schouderbanden. Bij een backpack voor vrouwen zijn de schouderbanden meer naar buiten bij de borst. Deze tas kan ook door mannen gebruikt worden, zonder dat zij last zullen hebben van dit verschil.

Regenhoes en flightbag

Voor het backpacken heb je natuurlijk een goede backpack nodig, maar let op dat je naast de backpack ook andere spullen nodig zal hebben. Er worden backpacks verkocht met en zonder regenhoes, let daarom bij het kopen goed op als de backpack waarin jij geïnteresseerd bent voorzien is van een regenhoes. Zo niet kun jij dit ook apart laten kopen. Voor de mensen die tijdens hun backpack rei zullen gaan vliegen en niet willen dt de tas beschadigd raakt is er een flightbag. Bespaar jij liever je geld, dan kun je de regenhoes ook gebruiken als flightbag.

Rate this post