Heb je interesse om te investeren in crypto? Hoe heb je dan toegang tot crypto’s? Er zijn landen waar niet eenieder direct kan investeren in crypto, omdat ze niet in het bezit zijn van een creditcard of zijn ingeschreven bij een internationale bank. Voor alles is er een oplossing, in dit artikel leest je hoe beleggers crypto kunnen kopen in het buitenland.

Eerst investeren in crypto

Als je ook van crypto wilt genieten, moet je eerst investeren in crypto. Een van de beste manieren om dit te doen is om ervaren belegger te kopiëren. Misschien ben je met crypto gestart omdat je vrienden veel winst ermee hebben gemaakt. Vraag dan wat je precies moet doen. Zo niet vraag om vrienden om voor je te beleggen als je de tijd niet hebt, Maak gebruik van je spaargeld de kans is groot dat het verdubbeld wordt. Weet je nog niet waarin je kan investeren? Bekijk de Koers Hong Kong stock exchange bekijken en Polygon voorspelling 2025.

Welk broker past bij jou?

Heb je geen creditcard, PayPal of rekeninghouder van een buitenlandse bank, dan is het lastig om crypto te kopen. Vraag de bank waar je bent ingeschreven, hoe je internationale betalingen kunt doen of je kunt een creditcard aanvragen. Daarnaast kun je een vriend of familielid vragen die wel in het bezit is van een creditcard om de betalingen voor je uit te voeren. Verder speelt de broker ook een rol, bekijk wat de transactiekosten zijn en met welke banken ze werken. Voor de mensen in Nederland is Bitvavo de beste broker, omdat ze met Nederlandse banken werken.

Rate this post