Droom jij ook tijdens colleges over reizen maken in prachtige landen? Maak je van je droom de werkelijkheid!

Reizen en je studie combineren

Een studie afronden is belangrijk voor je toekomst. Een stage of minor in het buitenland staat goed op je cv. De perfecte kans om naar het buitenland te gaan. Scholen staan open voor buitenlandse ervaringen, maar bieden weinig hulp aan. Zorg dus dat je op tijd begint met het zoeken naar een stage of minor in het buitenland. Als je naar het buitenland gaat in het eerste schoolsemester, houd er dan rekening mee dat je op tijd terug bent voor het volgende semester. Het zou zonde zijn om onnodig studievertraging op te lopen.

Tussenjaar

Heb je je studie afgerond of wil je er tussenuit? Een tussenjaar is perfect om naar het buitenland te gaan. In het buitenland kan je gaan backpacken, vrijwilligerswerk doen of misschien wel familie opzoeken. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om te werken in het buitenland. Door te werken in het buitenland ontwikkel je jezelf op persoonlijk gebied, maar leer je ook een andere cultuur kennen. Als je tijdens het reizen geld tekort komt, loop dan bijvoorbeeld de eerste kroeg in die je tegenkomt en vraag of ze personeel zoeken. In het hoogseizoen moet dat vooral geen probleem zijn.

Nederland

Heb je niet de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan? Geen probleem. Help jij altijd toeristen in Nederland en wil je in het leven toch te maken hebben met reizen in het buitenland? Dan is de baan als travel consultant zeker geschikt voor jou!

Investeren in vakantiewoningen in het buitenland (ondertitel op zelfste niveau als Tussenjaar en Nederland)

Beleggen in vakantiewoningen in binnen- en buitenland zit in de lift. Slim en doordacht beleggen in recreatievastgoed kan hier en daar zelfs met contractueel gewaarborgde huurinkomsten voor de periodes dat u er zelf niet bent. Ontdek via voorgaande link meer tips, aandachtspunten en te vermijden fouten en grasduin door een boeiend overzicht van interessante aanbiedingen van vakantiewoningen als vastgoedbelegging.

Rate this post